Jeśli nie możesz dołączyć do nas w Krakowie, zapraszamy do udziału w warsztatach wirtualnych. Będziesz mieć możliwość pracy w międzynarodowych zespołach nad ciekawymi zagadnieniami. Spotkasz również studentów z całego świata. Obiecujemy, że będzie to dla Ciebie ciekawe doświadczenie. W takcie trwania warsztatów weźmiesz udział w pracy nad projektowaniem nowych produktów spożywczych, oraz będziesz uczestniczył w debacie związanej z aktualnymi problemami nauki o mięsie.
Ramowy harmonogram
9 sierpnia – Wykład pt. „Jak mówić żeby nas słyszano? „
W tym dniu uczestnicy zostaną podzieleni na kilka małych grup (3-4 osobowe), które będą wspólnie pracować nad projektowaniem nowego innowacyjnego produktu. Każdej z grup będzie przydzielony opiekun, który jest doświadczonym naukowcem, który będzie udzielał wskazówek podczas projektowania nowych produktów spożywczych.
10 sierpnia -Wykład pt. „Reologia farszów mięsnych”
W tym dniu uczestnicy zostaną podzieleni na 2 grupy, które będą brały udział w debacie na zadany temat. Każdej z grup zostanie przyporządkowany opiekun, który pomoże uczestnikom w przygotowaniu się do debaty
09-18 sierpień - Praca w grupach nad opracowywaniem projektu i przygotowaniem się do debaty.
19 sierpnia - Prezentacja on-line projektów, przed jury, które przyzna nagrody.
20 sierpnia - Debata oksfordzka na zadany temat. Wyłonienie zwycięzców debaty.
Cena: 70 EUR/os.
Jak dokonać rejestracji do udziału w warsztatach dla doktorantów-wersja online?
- Jesli będziesz uczestniczył/uczestniczyła w Kongresie: uzupełniasz formularz rejestracji na stronie internetowej Kongresu i zaznaczasz w formularzu dodatkową aktywność jaką są warsztaty dla doktorantów-wersja online
- Jeśli nie będziesz uczestniczył/uczestniczyła w Kongresie: uzupełniasz formularz rejestracji na stronie internetowej Kongresu i wybierasz jako rodzaj uczestnictwa: Rejestracja do udziału w warsztatach dla Doktorantów - wersja online